Min nya vän: en primer

tisdag, 15 december, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Alltså, jag gör ju extremt sällan avsteg från mina hudvårdsrutiner. Och sällan byter jag märken i sminknecessären. För så fort jag får för mig att experimentera, ja då går det att fanders. Jag har en förmåga att bli både pepplig, svullen och röd – på en nanosekund – av nya oprövade produkter. Men ibland måste man förstås testa, och lite säkrare känns det ju att testa produkter från ett märke som jag vet att jag tål. Som Dermalogica. När jag senast köpte mina basvaror från sagda märke fick jag med ett prov (smart försäljerska…) på en produkt som heter Skinperfect primer. Och banne mig så perfekt (nåja) allting blev. Ansiktshuden blev slät, fick en jämn hudton, och fick också mitt övriga smink att sitta som berg dagen igenom. En mirakelprodukt helt enkelt. Blev så nöjd med provet att jag rusade in på Åhléns och köpte en helt pytteliten tub, för typ 495.-. Synd att produkten är så vansinnigt dyr, annars skulle jag ha använt den som kroppslotion, typ.

review-dermalogica-skin-perfect-primer-spf30-L-kagoK2

Kommentera