Tralala på Charles de Gaulle

torsdag, 26 november, 2015 av Karina Ericsson Wärn

RER-tåget från Luxembourg till Charles de Gaulle är knökfullt. Står hela resan på 35 minuter med Kim på armen. Väl framme går vi till SAS incheckningsdisk i Hall 4 för att checka in mig och Kim, och för att betala för Kim. Detta måste alltid göras på plats. Utav SAS tre kortmaskiner fungerar ingen. Blir hänvisad till en servicedisk i Hall 1, som skall kunna ta hand om betalningen. Promenerar dit. Köar. Betala med kort går inte, bara kontanter. Har inte tillräckligt med sedlar och mynt. Blir hänvisad till en bankomat på posten en trappa ned. Kim och jag tar oss dit. Köar. Tar ut pengar. Tillbaka en trappa upp till servicedisken. Köar igen. Betalar för Kim. Promenerar tillbaka till Hall 4 och SAS incheckningsdisk. Köar igen. Visar upp mitt kvitto och får mitt boardingkort. Ibland hatar jag att resa.Kommentera