Warsaw by Night

onsdag, 25 november, 2015 av Camilla Thulin

Tyvärr hade vi ingen tid att fladdra ut i nattlivet här. Personligen är jag alltid trött och extremt ointresserad av nightlife, såtillvida inte något extremt annorlunda eller lyxigt erbjuds på respektive plats. Är så pancho att jag helst vill vara på kammaren innan tolv. Dagens fantastiska 7h tur retur Warsawa gav ju en viss stelhet, trots mycket fint tåg! Middagsäventyret var helt ok, dock ej som våra tidigare kulinariska äventyr. Kommer att sammanställa dem i en artikel på sidan. Vi åt ok och besökte av en tillfällighet Björnbaren Ramona, en mycket snygg bar som saknade all transestetik och
värnar om den klassiska herrklubben. Att vandra hem i Warsawa natten känns bra, Medborgarplatsen är 7 gånger värre. Allt handlar om att passa in, klä inte ut dig till turist, mer som en local.

image
image
image
image
image
image
image
image

.

Kommentera