Bland mönster och tyger

måndag, 23 november, 2015 av Camilla Thulin

Dagen har varit fullspäckad av möten. Våra små ateljé och fabriksenheter ligger i stadsdelen Praga. Här samsas flashiga moderna hyreshus med fallfärdiga sekelskifteshus i tegel, grå bunkrar, belle epoque och en mängd nya spännade aktiviteter. På innegårdarna huserar mindre och mellanstora verksamheter inom hantverk. Nya krogar dyker upp och moderna independentbutiker. Det kommer att hända mycket här inom de närmsta åren. Priser kommer att höjas och hippa hipsters tar över, typ som vissa delar av Södermalm i Stockholm. Och ett tu tre blir det dyrare än det är på Strandvägen, eftersom alla vill bo där det händer, isynnerhet kamrater med stor plånbok. Dagens möten har varit till maximal belåtenhet. Det har diskuterats knapphål, mellanlägg, pricksömnad, leveranstider, förtvätt, sömsmåner, priser och tider. Våra kollegor är fantastiska och mycket lyhörda.
image
image
image
image
image

Kommentera