Little Angel

fredag, 20 november, 2015 av Camilla Thulin

Har ägnat min dag åt Gunilla von Platen och hennes fantastiskt projekt, barnhemmet Little Angel utanför Damaskus i Syrien – kolla här. Gunilla är själv flykting från Syrien, hon kom hit som 4 åring. Gunilla anordnade en fantastisk gala på Grand Hotel i Stockholm 20/8 med en välgörenhetsauktion för barnhemmet Little Angel. Du kan själv bidra med en peng på BG 241-0264, alla slantar är välkomna, små som stora. Jag, fotograf Palmklint och Stödan auktionerades ut som en heldag med stil, smink och bilder. Den som bjöd mest skulle få kläder, smink och hår lektion och en mängd snygga bilder i den nyfunna looken. Gunilla var den som bjöd mest, och fightades med ett gäng sköna herrar och vann med budet 165.000 sek! Så idag var det dags för Gunilla att besöka oss på ateljén, prova toppar, blusar, klänningar och kappor. På vägen mot Palmklints studio bar vi tre kassar med våra finaste plagg, som satt som en smäck på denna underbara kvinna. Stödan lade en snygg make och fixade med Gunillas långa fina hår. Med hjälp av Palmklints berömda ljus och öga fick Gunilla många vackra pressbilder. Nu slipper hon bli plåtad i fula vinklar och vrår. Som vuxen kvinna vill man se snygg ut på stillbilder. Roliga och yviga bilder blir fina i det privata albumet, dock inte i Dagens Industri.
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera