Filmfestivitet

tisdag, 10 november, 2015 av Camilla Thulin

Äntligen har det varit premiär på Helena Bergströms film ”En underbar jävla jul”. Det hela gick av stapeln igår på biograf Rigoletto och festiviteten efteråt på magnifika Spegelsalen på anrika Grand Hotel. Filmen är faktiskt fantastiskt kul och bra. Det kommer att bli en julklassiker. Är t.o.m. nöjd med mitt kostymarbete. Jag kan varmt rekommendera filmen, den passar alla. Vi hade en jätte trevlig kväll med champagne, film, god buffé, fina viner och roliga gäster. Äntligen fick jag tala ut lite med Barbro Svensson, vilket var länge sedan. Vi hade glädjen att göra kostym till hennes show på Rondo i Göteborg, för många år sedan. Efter den sejouren blev jag ett fan, Barbro är helt underbar på alla sätt och vis, en förebild och dessutom så sjukt snygg.
image
image
image
image
image
image
image
Sköna Barbro och Vicky
image

Kommentera