Räddare i nöden

lördag, 7 november, 2015 av Camilla Thulin

Hämtade mina nya fynd från Bubblebox.se, 4 stycken 10X förstoringsspeglar, 2 små och 2 att sätta på badrumsspegeln. Har letat med ljus och lykta ute i sminkbutiker efter dessa raringar, men gått bet, då får man ta till nätet, även det var lite tricky. De jag haft har antingen glömts på hotell eller krossats. Äntligen kan jag se ordentligt, ögonbryn blir fina och makeupen sitter där den ska helt enkelt och inte som på min gamla Beckmans fröken, härliga Göta Trädgård. Hon hade nog ännu sämre syn än jag – då typ 90 år. Hon sminkade sig dagligen, rosa rouge och läppstift och mascara och grön ögonskugga. Färgen satt alltid en liten bit ifrån det ämnade stället. Men vad gör det, huvudsaken man sätter lite färg på ansiktet och när man är 90 får man göra precis vad man vill med sig själv.
image

Kommentera