Bästa ögonsminket

fredag, 6 november, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Häromdagen gav jag komplimanger till en kollega för hennes otroligt snygga ögonmakeup. Hon blev förstås väldigt glad, särskilt när det här med att sminka ögonen var något nytt för henne (vi är båda +50). Dock menade hon att hemligheten bakom slutresultatet låg i själva produktens formula, inte hennes eget handlag. Och visst är det så, bra (dyra) respektive dåliga (billiga) pigment innebär absolut skillnad. Ögonskuggan hon köpt, kom från Sensai. När jag så blev hängandes lite extra länge på Arlanda i förrgår, på grund av utslaget radarsystem, kunde jag helt enkelt inte låta bli, utan köpte en egen Sensaipalett för 375:-. Den innehåller tre skuggor och en eyeliner. Skuggorna har lite lätt skimmer i sig, vilket man visst kan använda fast man blivit äldre – tvärtemot vad många sminksproffs påstår. Och heureka, ögonskuggan är magisk. Den är silkeslen, lätt att applicera, ger ett jämt slutresultat – och sitter kvar i EVIGHETER! Så är du på jakt efter nya skuggor till ögonen kan jag verkligen rekommendera den här paletten som kommer i lite olika färgställningar.Kommentera