Förkylningen nalkas….

tisdag, 20 oktober, 2015 av Camilla Thulin

Johan har varit asförkyld i nästan en vecka, blivit smittad på jobbet, sådant händer. Jag mitt pucko trodde att jag skulle klara mig. Hade känning hela gårdagen. Min gång är den, antingen slår det ut totalt på natten, eller lägger det sig. Efter en bra dag i ateljé, en trevlig och dessutom tidig kväll med Stödan på Mr French, kulturmingel på Dansmuséet och en matbit på fina Operabaren, brakade förkylningen igång i natt. Besökte därför ateljén i ottan för att hämta lite jobb och inte smitta ner kollegorna mer än nödvändigt, spenderar jag dagen hemma med sjuk karl. Hoppas på bättring till kvällen, eftersom Karina, den andra Granntanten har visning och middag av ”min” utställning på Kulturhuset Stadsteatern.
image
image
Stödan och flotta Johan Hellström.
image
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera