Turbo i Tbilisi

torsdag, 8 oktober, 2015 av Camilla Thulin

Dagen har varit fullspäckad och nu är vi trötta. Det är dessutom 2h mer här. Inga sura miner, mer fullproppade skallar med nya intryck, ambiance, folk, doft, kultur, väder och vind. Staden är underbar, nästa gång blir det en lång weekend med lågt inkännande tempo. Jag kan verkligen rekommendera denna gömda pärla. Som turist är man mer än välkommen och stan är inte farligt, det är bara att vingla runt helt fritt. Idag har vi besökt den gamla varma svavelbaden, stan är byggd på dessa källor. Här kommer alla, högt som lågt och vårdar sin hud. Själv är jag ingen spa mänska, men jag respekterar och förstår alla som njuter. Nästa tur var den dagliga loppisen vid bron. Hit kommer alla som vill sälja något, på helgen är det proppat. Här kan man handla allt, vi köpte fina smycken för en spottstyver. Härliga tanter och farbröder, som gillar att prata. Vi klämde en snabb lunch och sedan bar det av till Georgiens landslag i brottning. Dominika var sugen på att undersöka och lära sig lite om den georgiska brottningen, eftersom det är en nationalsport och dessutom säger man att den uppfanns i Georgien. Tidig läggdags, för att planer går 06.30 imorgon. Tyvärr kommer inga mer bilder ner….Kanske sedan.
image

Kommentera