Smått och gott i Moskva

tisdag, 6 oktober, 2015 av Camilla Thulin

Allt går ständigt i en rasande fart. Tycker egentligen att selfies är ganska töntigt, men nuförtiden har det blivit ett sätt för mig att komma ihåg vart jag varit och hur jag såg ut. Ibland är jag tvungen att titta in på OGE, för att komma ihåg vad jag gjorde julen 2013. Minnet blir inte precis bättre med åren…det är bara att hacka i sig. Tyvärr kan ingen plastikoperation eller Botox injektion räta ut minnet, om det vore så skulle jag vara den första som gjorde alla ingrepp som finns. Då spelar det ingen roll att man inte ser klok ut, men utan någon slags intellektuell inramning finns det ingen anledning att vanställa sitt ansikte  och försöka se yngre ut när det är en omöjlighet.
Nåväl,  här är några bevis för mig själv att jag är i Moskva, en härlig stad, som varmt kan rekommenderas, nu när vi har råd. En anständig flygbiljett hit kostar 94€, helt otroligt. 100 rubel är c:a 12, 70 och kamraterna är.mycket trevlig, vänliga och sentimentala.
image
image
image

Kommentera