Mot Uppsala i nya skor

tisdag, 29 september, 2015 av Camilla Thulin

Ikväll är det dags med första publikrep med Diktatorsfruar på Uppsala Stadsteaters lilla scen. Som vanligt ska det bli kul. Vi har gjort några små förändringar, bl.a. ska Chatarina Larsson få nya sandfärgade locka pumps. Det är alltid kul att se vad en liten förändring kan ge. Har mina egna nya skor på mig. Hittade ett par mycket fina platta höstespadrillos i svart päls och rejäl gummisula på NK. Döm om min förvåning när jag insåg att skon var svensk, den trevliga kvinnan Cecilia Blankens har gjort ett otroligt lyckat samarbete med barnskomärket Kavat. Jag känner mig mycket nöjd med min nya bekväma och snygga höstsko. Skon är tydligen slut överallt därunder funnits, synd, för jag hade gärna köpt två par. Tillhör ju den tråkiga sorten, som gärna vill ha samma saker jämnt.
image

Kommentera