Händer och Naglar

måndag, 21 september, 2015 av Camilla Thulin

Den andra Granntanten Karina kan inte koppla av, vilket inte är något för mig heller. Den bästa avkoppling jag kan åstadkomma är långa hundpromenader eller en djupdykning i tvättstugan. Men i lördags innan kvällens premiär hade jag 1h över och då unnade jag mig lite nagelvård hos nageltanten Helena Johansson i kvarteret. Har bestämt mig för att ha fina naglar denna höst, kanske även i vår om jag orkar. Tycker att det är så flott med välvårdade händer, vilket jag oftast inte har, snarare tvärt om. Sagt och gjort fick jag lite gelé på mina naglar, så att de håller vid utväxt. För 25 år sedan hade jag tippar och för 15 år sedan gelé  och nu är jag där igen. Jag är mycket nöjd med Helenas arbete och ska besöka henne om några veckor då naglarna växt och behöver fyllas på vid nagelbanden. Det var en trevlig avkopplande stund, innan en provning på en underbar professor, som snart ska promoveras.
image
Före, har låtit naglarna växa, äter kalcium, B, E och D-vitaminer, så naglarna är ganska hårda, men behöver bli starkare, så som jag far fram.
image
Sköna Helena
image
Om någon annan är sugen och inte vet vem man ska gå till, så är detta ett topp alternativ.
image
Färdigt, korta förstärkta och manikyrerade naglar.

Kommentera