Åter i Svedala

fredag, 18 september, 2015 av Camilla Thulin

Efter en fantastiskt bra mässa kom vi hem sent igår kväll. Laddar ner lite bilder här efterom det ej funkade i Paris, ibland blir det så och under en så kort vistelse är det ingen idé att reda ut problemet, för det tar en halvdag och tillslut funkar det ändå inte. Vi har sett så många bra varor, kvaliteter och mönster. Nästa höst kommer att vara fylld med snygg bas, några underbara kappor, vackra mönster på toppar, snygga enfärgade jobb kläder. Kanske vore också ger oss in i byxträsket, en fladderbyxa och en snävare byxa, det speciella med dem blir att de kommer att sitta i midjan och inte ha en massa fula fickor, som gör att man ser geggig ut. Vistelsen på vårt fina lilla hotell Hotel Saint-Paul River Gauche var toppen. Vi har ju ateljén på Sankt Paulsgatan, så detta var ju mycket passande. På onsdagskvällen dinerade vi på trevliga bistron Racine på rum Racine, Karina så stammlokus , där vi även varit med några av er härliga Granntanter. Idag ska jag avverka lite shopping jobb innan den flotta öppna vernissagen på Kulturhuset Stadsteatern mellan 17 – 19. Alla är välkomna, så titta gärna förbi om du har tid.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Kommentera