Förklädet med Publik

söndag, 6 september, 2015 av Camilla Thulin

Igår kväll var det äntligen första publik på Göta Lejons musikal Förklädet. Ett moment vi som jobbat med produktionen längtar efter, isynnerhet våra artister. Som alla scenframställningar är vi beroende av publikens reaktioner, det är då man märker hur stycket fungerar, vilket det gjorde igår. Showen är rolig, fiffig regi, fin scenografi, snygga peruker och mask och fina kostymer – självklart tycker jag det, eftersom vi har gjort dem. Våra artister är ljuvliga och agerar i sann 20-tals anda, gesterna är stora, steppen flott, sångerna roliga och akrobatiken suverän. Jag tycker att Förklädet är en liten härlig, glittrande juvel, som är väl värd att se, speciellt om man är som jag, tycker om gamla Hollywood  stjärnor, vintage, snygg dans och nostalgi. Det har varit spännande att jobba med ett verk, som bara de mest musikalnördiga kamraterna känner till och det verkar som om varenda kunnig musikalartist tycker att Förklädet är underbart.
image
image
Hr Kjellman hastar förbi, motorn i musikalen.
image
Samling innan ridån går upp.
image
image
Härliga fru Hansson, som mrs Tottendale.
image
image
image

Kommentera