Apropå Politik

söndag, 30 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Mitt emellan jobb, så måste man ju roa sig och umgås. Igår valde jag mellan den flotta modefesten, Guldknappeten på Grand Hotell och en 75-års middag. Jag hade givetvis blandat ihop dagarna och tackat ja till båda evenemangen. Valet blev födelsedagsmiddagen i den fina saluhallen på Östermalm tillsamman med Johan, ett val jag inte ångrade. Champagnen flödade under några intressanta anföranden av Beatrice Ask, Johan Hakelius och Ulf Adelsohn. Födelsedagsbarnet hade önskat sig seminarier och en diskussion kring  samhällets moral, ett ämne, som gäller oss alla, isynnerhet nu. Efter föredrag och kommentar började varje bord tala ut sinsemellan. Kvällens ämne vilket nog är på allas läppar var  invandring, flyktingar och de pågående krigen. Många kloka och intressanta tankar dryftades. Vår kväll gick helt i politikens anda, ett spännande födelsedagskoncept. Tyvärr går det ej att ladda ner några bilder just nu – som vanligt helt enkelt, men försöker lite senare. Tyvärr gick det inte bra senare hellre. Fast på tåget mot Uppsala där jag sitter nu funkar nedladdning av bilder, mycket märkligt.
image
image
image
image
image
image

Kommentera