Första Kostym och Mask

onsdag, 26 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Och så drog hela musikal cirkusen igång på allvar idag med första kostym och mask på ”Förklädet ” på Göta Lejon. En dag som alltid brukar vara lite rörig, för första gången möts alla i full karaktär, vilket ofta ger mycket till aktörerna, plötsligt blir de någon annan. Vi har tyckt att vi legat bra till, tackolov stämde det efter dagens genomdrag. Det vore ju sorgligt om vi efter alla dessa fantastiska år i musikalträsket hade fel. Självklart är det en massa pyssel med halsband, resårer, knäppningar, hängslen och annat smått och gott. Katastrofen infinner sig om regissören skulle vara missnöjd med något plagg, att uttrycket var fel. Vi hade tur, det var inte så idag. Det ska bli kul att se denna underbart tokiga föreställningen växa fram på alla områden, för nu har vi en fin grund att stå på, som ska slipas och bearbetas, 14 dagar kvar till premiär. Under dessa två veckor kan mycket hända.
image
Förklädet själv, Maria Lundqvist
image

Andreas Nilsson och nygifta grevinnan Hanna von Spreti, f. Lindblad
image
Evigt flotta Rennie Mirro.
image
Adolfo, Kim Sulocki.
image
Mannen som driver pjäsen, Björn Kjellman.
image
Ljuva Pernilla Wahlgren gör Kitty.
image
Regissör af Sillén instruerar pigorna.
image
Hr Nordin och Sanna Martin, Aviatrixen.
image
Cissi Wrangel, som klassisk piga.
image
image
image

Kommentera