Little Angel

söndag, 23 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Min tid bara rusar iväg, som ni märker blir bloggeriet lidande. I torsdags afton var jag med om något fantastiskt. Jag, Niklas Palmklint/fotograf och Stödan, som team var ett av eventen, som skulle auktioneras ut på välgörenhetsgalan på Grand Hotell, för barn och kvinnor på flykt i krigets Syrien och Irak. Alla pengar, som kom in ska gå till barnhemmet Little Angel, som uppförs i Syrien, läs mer här. Projektet har startats av den super vassa bizzkvinnan Gunilla von Platen, själv flykting från Syrien, min vän journalisten Nuris Kino, som startat A demande for action och journalisten Jenny Norberg. Jag tror att galan fick in runt 3,8 miljoner, varav en heldag med oss klubbades för 165.000, helt fantastiskt.
Under kvällens gång åt vi en god middag med stans grädda. Underbart med eldsjälar, som gör skillnad.
image

Dominika, Nuris och Jenny
image
image
Jenny Norberg och Gunilla von Platen
image

Kommentera