Army of Lovers dammar

lördag, 15 augusti, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår bjöd maken på stekt torskfilé till middag. Underbart gott. Och apropå våra tre Salonger i höst så kan man förstås välja mellan kött eller fisk. Vad det blir för mat i på tallriken bestäms dock av kökets kockar som alltid följer säsongen. Gott blir det garanterat! Och uppsluppet och stilspäckat.

Apropå stil så såg jag häromdagen ut som om jag doppats i tjära och rullats i fjädrar. Och det var helt och hållet Army of Lovers fel. När jag och min förträffliga assistent Tina Rydergård tog oss an lådorna med kostymer från olika Army of Lovers videos, så blev vår ateljé rena rama hönshuset. Fjädrar i äppelgrönt, vanilj och citron virvlade omkring för att sedan lägga sig fint på min svartklädda lekamen. Klädvårdsrullen var lika effektiv som….ja. jag vet inte vad jag skall dra till med för liknelse. Men den var värdelös. Dagen därpå löste jag och Tina fjäderproblemet genom att helt enkelt ikläda oss varsin läkarrock lånade från kostymförrådet (det skall vi besöka när vi har Salong). Och faktum är att det inte alls är så dumt med läkarrock på jobbet. Oavsett fjädrar eller ej. Skall inte gå in på varför. 

 Idag blir det en tur till jobbet igen, även Tina Rydergård kommer att vara på plats. När hon inte assisterar mig så är hon den fantastiska skådespelaren Yvonne Lombards extra ögon och hjälpande hand.

 

Men innan jag skuttar iväg skall hemmet dammas av litegrann.Kommentera