Irriterande Vardagsproblem

torsdag, 13 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Nu ska jag yppa ett irriterande vardagsproblem. Vi har en helt vanlig kaffebryggare från OBH NORDICA, vi har en snarlik i Yali. Den person som designat kannan, kan aldrig någonsin använt en tillbringare och har aldrig funderat på vad den ska vara till för, att hälla upp vätska snyggt och prydligt, så att den hamnar i kopp eller glas. Nu är det tvärtom, häller man som ur en skickligt konstruerad kanna hamnar kaffet där det ska vara, men ur dessa kaffe kannor hamnar hälften utanför. Jag är så nyfiken på hur det är tänkt. Nu är man tvungen att vara extermt försiktig, precis, som när man hanterar tunnt kinesiskt porslin från 1700-talet.
Undrar om det finns andra irriterade kamrater där ute. Nä, tacka vet jag en riktig kaffekanna med pip. Det var lite gnäll innan min promenad till ateljén, där olika under ska ske i Drömfabriken tillsammans med mina fantastiska kollegor.
image
image
image
image

Kommentera