Fashion Business Days

tisdag, 11 augusti, 2015 av Camilla Thulin

Så var det dags igen att börja deltaga på mässor igen. Sist jag gjorde det var på slutet av 80-talet och början av 90-talet, Fria Designers ute på Älvsjö Mässan, då som korsett Madame, roliga år tillsammans med en hord liknande galningar, som bl.a. Anna Holtblad, Mats&Moa, Charlotte&Morgan, Häger och Annika Warberg. Denna vecka är vi med på den nya mässan Fashion Business Days ute på Stockholm Fashion District/Nacka Strand, under ledning av underbara vd:n Helena Waker. ”Mina” flickor Sofia och Mikaela är på plats och gör ett fantastiskt arbete innan och under mässan. Bokar våra kära kunder och visar vår 16 kollektionen med säker hand. De har varit med från början, tyckt och tänkt. Jobbat med ordrar, kollektionspärmar, moodbords, tänk kring plaggen och modeller. Tog mig en tur ut på sen eftermiddag, för att hälsa på några sköna inköpare från de eleganta koncept butikerna  Butikerna på Landet. Flotta lifestyle butiker belägna på gårdar i Sverige, Norge och Finland. Idag var det två svenska gårdar, en gård från Finland och en från Norge. Underbart att vara representerad i våra grannländer! Passade även på att titta in till våra ljuvliga välgörerskor på Johnny Was, vilka har hjälpt oss med Göteborg. De representerar ett otroligt snyggt folkloristiskt märke, med de mest underbara broderade tunikor, blusar och kimonos, riktigt snyggt.
image
image
image
image
Mikaela och Sofia in action.
image
image
image

Kommentera