En dag på häktet

onsdag, 5 augusti, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Har tillbringat en del av dagen på Häktet. Låter mer dramatiskt än vad det var, och är. Häktet är namnet på Kulturhuset Stadsteaterns rekvisitaförråd i Skärholmen. Att det kallas Häktet beror på att det tidigare just haft den funktionen. Nu är här istället fullt med möbler, mattor och annan skrymmande rekvisita som ingått i olika uppsättningar. Som en säng från föreställningen Chicago, ett gäng hästar och en konstruktion för regn på stora scen. Och massor av mer. Stötte på en kropp som jag misstog för Lars Norén. Men vad gjorde jag då på häktet? Letade efter saker till utställningen med Camilla Thulin förstås. Inrättade ett litet tillfälligt kontor på en hylla. Eftermiddagen var inte mindre spännande, ägnade mig då åt att klämma på herrar och damer tillsammans med kollegorna Kenneth Kvarnström och Maria Patomella. Kommentera