Mot Stockholm

måndag, 27 juli, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Sådärja. Nylonbagen packad med det som skall följa med till Stockholm: en Camilla klänning, en sidenkaftan (verkar ju inte som om det blir väder för den precis), lite arbetspapper, datorn och så en massa kablar. Det är otroligt vad många laddare och sladdar man måste kånka runt på när man har 2 telefoner (en jobb, en privat), en liten bärbar mac och en kamera. Varför finns det inte en fiffig universalladdare? Och hur många gånger har jag inte behövt nödköpa en laddare på någon flygplats, för att jag ryckt med mig fel sladd? Eller bara fått med halva sladden och inte själva stickkontakten som skall sitta i väggen…för den sitter kvar i väggen. Minst två gånger har jag fått ringa till hotell jag nattat över på, för att be dem dra ut stickkontakten till min sladd/laddare som sitter kvar i väggen under nåt arbetsskrivbord, och sedan skicka delen i ett kuvert till mig. Nåja, nu hoppas jag att alla sladdar ligger där de ska. Och att min flight inte är överbokad, vilket ju blev fallet för den andra granntanten. Annars får jag väl ta tåget….

407bb071e420c2582939edc99874d552

 

Kommentera