En liten Parisutflykt

söndag, 26 juli, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår lämnade vi vår stad i staden, 6e, för en tur upp till Montmartre. Där besökte vi pittoreska Musée Montmartre som bland annat bjuder på en titt in i Suzanne Valadon och Utrillos gamla ateljé. Vi drog sedan vidare till Rue Belleville för att testa ett nytt matställe. En vinbutik som också serverar tapas. Stället var väldigt charmigt, och det som serverades supergott. Personalen dock lätt förvirrade. När notan kom in landade den på 1/4 av förväntad slutsumma. Bad (ärligt) om en ny. Nästa landade på hälften. Vi betalade och gick. Hoppas de får ordning på kassan, annars kommer projektet snart haverera. Idag blev det en snabblunch hemma: färdiggrillad kyckling. Nu skall här plockas och fixas lite, för imorgon bär det av till Stockholm och en vecka full av olika arbetsmöten.

Kommentera