Grrrrrannsämja

lördag, 25 juli, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Grrrr. En granne har stuckit på semester och lämnat köksfönstret på vid gavel. När vädret i natt slog om från sommarvärme till regn med massor av blåst – så började det där köksfönstret ett par trappor upp att slå, och slå, och slå. Nattsömnen blev minst sagt avbruten, inte bara för mig och maken, utan nu på morgonkvisten tittade också en väldigt trött portvakterska ut och upp mot fasaden – och konstaterade att just den där lägenheten har hon ingen extranyckel till. Vilket ju är synd, för det ostadiga vädret med blåst ser ut att hålla i sig. Ibland slår fönstret så man nästan tror rutorna skall lossna och singla ned över gården. Hur länge skall vi ha det så här? Jag slipper i  alla fall ifrån smällandet på måndag, för då flaxar jag och Kim till Stockholm. Och redan på tisdag är det dags för mig och den andra granntanten att ses över mat och planering. I natt får det bli öronproppar.

 

Kommentera