Bra hårvård

tisdag, 7 juli, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Det sägs ju att utsidan speglar insidan. Typ. Och det är möjligt att min tankeapparat är helt snurrig och spretig och att det är därför mitt hår numera är så frizzigt. Eller så beror det på vatten och vind. Eller på att kroppen helt enkelt ändrar sig under resans gång. I vilket fall som helst så uppträder mitt hår som en olydig lite för jagstark hund. Stretar åt ett eget håll. 

Har provat mig fram genom produktträsket (långsamt) för att hitta balsam och någon efter grej som får håret att hålla ihop lite bättre (fast som i reklamen blir det ju aldrig) och nu fastnat för dessa 2 från Klorane som jag köper på Monoprix. Tror märket finns på Åhléns i Sverige. Balsamet doftar ljuvligt och lovar bättring för torrt hår. Tycker löftet hålls. Och efter produkten håller ihop håret, utan att göra det stelt eller kladdigt. Kommentera