Katten Sten

måndag, 15 juni, 2015 av Camilla Thulin

Idag var det meningen att vi skulle hämta Sten från sin sjukhusvistelse, men så blev det inte. Veterinären frågade om jag fixade att stoppa ner medicin med lång pincett i halsen på honom, eftersom han mer eller mindre vägrade att öppna käkarna efter 3 veckors medicinering. Kände att det skulle vara helt fel att ta hem honom och misslyckas. Kan öppna stängda hundkäkar, har dessvärre dålig erfarenhet på kattkäkar. Att få ett katthugg känns jobbigare än ett hunhugg. Sten ska ha sin medicin i en vecka till. Visar blodprovet att det finns kvar elakingar i blodet, får han stanna en vecka till på hardcore behandling. Tittade in till Sten och han såg väldigt fin ut, självklart har han tråkigt, men han är i säkert förvar och jag vill hellre att han blir frisk än tynar bort och dör. Han spinner och myser som vanligt. Så nästa måndag tar jag mig en tur till vår nya, vettiga veterinär.
image

Kommentera