Åter i Ateljén

måndag, 18 maj, 2015 av Camilla Thulin
Tyvärr har bloggandet från Bodrum blivit lidande, men de fina bilderna kommer snart. Min bloggtelefon Samsung6 är ett måndagsexemplar har jag upptäckt. Den ringer inte vid samtal, väcker ej vid väckning, laddar ej ner bilder, hakar upp sig, trots avstängning och andra försök. Oftast anklagar jag mig själv att jag fel, eftersom jag är ödmjuk inför tekniken. Just nu är det dock inte mitt fel. Tackolov har jag en annan mobil, Samsung Notebook 4, det känns, som om den funkar……vad vet man. Åter på jobbet, promenaden var en pina, 6 grader och regn. Kappa, lång ullkofta, klänning, tjocka strumpor, vantar och stor cashmire sjal, extremt kallt. Hos oss är det full aktivitet, kollektion, Jerseyboys, Förklädet, kunder och städning. Lämnade ateljén i några timmar för produktionsmöte på Chinateatern, Jerseyboys. Ett ytterst trevligt team vi jobbar med. Dessvärre har jag aldrig varit ett fantastiskt av prodmöten, det tar tid och handlar sällan om kostym,  mest stora teknikaliteter. Idag fick vi dock reda på lite spännade sekvenser från regissör Albiens resa till staterna med Bruno, som ska spela Frankie Valli. Det mötte självaste Bob Gaudi, kompositören och bandmedlemen, som skrivit alla låtar till Frankie och The Four Seasons. Kvällen spenderades i ateljén med kunder och provningar. image image image

Kommentera