Intensiv Vecka

lördag, 18 april, 2015 av Camilla Thulin

Tiden bara rinner iväg. Denna vecka har varit fullproppad av kollektionsarbete. Nu ska alla våra provmetrar pusslas ihop med respektive plagg. Här gäller det att vara noggrann och välja rätt tyger, som sedan inköpare och vår kund på gatan ska bli nöjd. Vi koncentrerar ju oss först och främst på härliga mönster, en nisch där vi är mer eller mindre ensamma. Nästa sommars mönster är underbara, rosor, fåglar, prickar, ränder, katter, hundar, paisly och paradisskog. Musse är alltid med på en hörna. Det märks även att det vankas kungabröllop, några av våra underbara kunder beställer klänningar för vigsel och middag. Hinner även fixa en del väskor, småprylar och mågra helt fantastiska MCoveraller i svart läder från tidigt 60-tal till gänget, som repeterar Snedsteg i Tresteg i GöteborgVeckan avslutas med en underbart god och trevlig middag hos en av våra favorit tygagenter.

image

image

image
image

image
image

.

Kommentera