Väskshopping i Bodrum

torsdag, 9 april, 2015 av Camilla Thulin

Idag har jag ocj granntanten Kerstin varit i Bodrum och shoppat en herrans massa väskor. Jag ska ha ett gäng till en uppsättning på Uppsala Stadsteater och några sköna Chanel variantet till mitt film/tv stillager och två presenter. Jag har min specialhandlare i stan, Time & Vogue heter butiken, väldigt snygg och har ett stort välarbetat urval. Mr Bülent, som var butiken är ytterst vänlig och väskorna är av mycket god kvalitet. Tänkte ta med de som vill göra shopping i Bodrum på vår Matresa till Bodrum 13 – 17/5 (än finns några platser kvar) till Mr Bülent, för trevliga inköp till fina priser. Förövrigt finns det mycket roligt, elegant, billigt och ur snygga skor att inhandla. Då tar vi den lokala bussen in till busstorget och gör en trevlig tur i Bodrum, kanske vi lunchar eller dinerar, alla möjligheter finns. Dessutom är Bodrum en mycket söt genuin stad, som verkligen är värd ett besök. Jag och Johan har ju hängt runt där sedan -98, vilket slutade i ett husköp, eftersom trivselfaktorn är på topp.

image

Mr Bülent, boutique Time & Vogue.

image

image

image
image

image

image

image

Kommentera