Barn och Film

fredag, 27 mars, 2015 av Camilla Thulin

Som ni alla vet är jag inne i tunnelseendet, total koncentration på Helenas Julfilm. Har en karaktär kvar, som inte känns bra. Mina tankar ägnas enbart till den figuren, alla andra är klara, t.o.m. barnen, två stycken.Till saken hör att jag är extremt okunnig på barnstorlekar. Tur är att barnens mödrar har huvudet på skaft. I Julfilmen har vi en barnskådis, som heter Paulina, en liten juvel som varken gnäller eller kverulerar. Kostymem satt som gjuten, likaså allt runtomkring. Att göra kostym till barn är svårt, kan inte storlekarna, men som sagt mammorna kan fint. Nätet är min bästa vän i barnträsket, orkar inte ì rusa runt och kolla på en massa barnkläder, då jag är urusel på storlekarna. Paulinas lilla julklänning, kofta, vita strumpor och skor satt som en smäck, nu väntar jag bara in en liten söt rosa dunkappa med tillbehör.

image

image

Musse gör skäl för rasens nickname Nannydog.

Kommentera