Teknik och recensioner

torsdag, 26 februari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Häromdagen slutade WordPress fungera i min mobil. Appen som vi granntanter använder för att blogga när vi är på springande fot, vilket vi ju är jämt. Tankade ner en ny version igår, med påföljden att alla bilder nu blir VÄLDIGT STORA. Har försökt minska formatet, och hoppas att jag inom kort kommer att lyckas. Det är verkligen mycket med det tekniska vi nuförtiden måste klara själva. Att boka biljett från Paris till modefestivalen i Hyeres med franska SNCF häromdagen krävde åtskilliga musklick, när jag var färdig hade jag nog tillbringat minst 25 minuter vid datorn. Att boka boende tog sedan 40 minuter. Och idag har jag tillbringat 15 minuter med SAS, och hängt hos Nordea ungefär lika länge. Klick, klick, klick. Klickade också hem recensionen i SvD idag, om utställningen ASYLUM som jag curerat. En väninna har påpekat att man glömt mitt namn. Kan så vara. Men, i utställningssammanhang nämns inte alltid curatorn. Vilket egentligen är konstigt, vi är motsvarigheten till teaterns regissör (och scenograf och manusförfattare och castare..). Häromdagen fick ASYLUM också inte mindre än 3 helsidor i DN. Man tackar för uppmärksamheten.

IMG_1529

 

Kommentera