Nya skor till exempel

lördag, 21 februari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Jaha. Det är lite konstigt när ett projekt man ägnat sig åt i ett år…plötsligt är färdigt. Igår var det vernissage på utställningen Asylum. Det innebär visserligen inte att mitt arbete med Asylum är slut, bara för att utställningen står där. Nej, en utställning är som en bebis som måste skötas om här och där, och matas ibland. I Asylums fall så består näringen av olika programkvällar, bland de medverkande finns bland annat skådespelaren Philip Zandén, min idol Lotta Lewenhaupt och modeskaparen Minna Palmqvist. Och vilken vernissage det blev! Köbildning. Helt otroligt. Fast, nu försöker jag koppla bort jobbet ett tag. Gör det genom att tänka på annat, skor till exempel. Behöver absolut ett par nya till våren. kanske ett par sådana här från Gucci? Lite hög klack visserligen, men det finns lägre alternativ.

 

384816_H9020_8462_001_web_full

Kommentera