Sista Doktor Zjivago

söndag, 1 februari, 2015 av Camilla Thulin

Att anlända Malmö är alltid lika trivsamt. I Malmö är det mer eller mindre vår, en massa fåglar håller på ute på de vidsträckta åkrarna, inget snöglopp direkt. Som vanligt bodde vi hos Gunilla Fridolin i hennes fina palats Villa Fridolin på Södra Promenaden, ett riktigt topp ställe. Kvällens sista föreställning av Doktor Zjivago var lysande, mitt i det tråkiga med Johans brutna hälsena var det roligt för honom att se föreställningen i en helhet. Jag tycker fortfarande att showen är ljuvlig, romantik, blandat med den ryska nutidshistorien. Efter showen var det traditionell slutfest med mat och lite underhållning av ensemblekamrater. Detta har varit en ovanligt bra produktion. Roligt med fina Sanna Nielssen, som gjort en fenomenal musikaldebut tillsammans med rävarna Åsa Fång, Christoffer Wolter, Filip Jalmelid och Johan och givetvis övrig ensemble och MalmöOperas underbara kör. Hoppas att hon fått blodad tand och vill fortsätta i musikalträsket.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera