Hälsenan

måndag, 5 januari, 2015 av Camilla Thulin

Johans hälsenehistoria är tyvärr inte slut, den har bara börjat. På återbesöket på flotta Acibadem idag fick Johan beskedet att hälsenan släppt något mer. Detta innebär helgipsat ben eller operation. Vad ska man välja? Det finns en klassisk regel som säger, skär aldrig i ett friskt kött, något som alla tanter, som drar sönder fejan aldrig hört! Vi får väl se. Turen är på vår sida, en god väninna professor Johanna Adami, kommer att ledsaga denna skada hemma i Svedala. Johan skulle mycket väl kunna stanna här och bli återställd, all kompetens finns i Bodrum, men jag har dessvärre inte tid och Johan måste bevisa för teatern att han talar sanning. Det finns personer, som tror att han bluffar bara för att vara speciell…….surk, som den andra granntanten brukar säga……

image

image

image

image

Kommentera