Världens största Back

onsdag, 5 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Firandet av Ann-Sofie Back, som igår afton tilldelades världens största designpris, bara pågick och pågick. Vi dinerade på … frimurarlogen. Alla tal började: ärade Fru Pristagare, Herr Landshövding, akademiledamoter … osv. Själv är jag gräsligt rörd över att Fru Pristagare riktade ett tack till Fru Ericsson Wärn i sitt eget tal. På bilderna ser vi Fru Pristagaren flankerad av Mattias Räms, grafisk formgivare – och hans kärlek Berndt Arell, överintendent vid Nationalmuseum. Vid bordet hittar vi den briljanta formgivaren Stefania Malmsten, vi ses inte så ofta, men när vi gör det är det alltid lika trevligt. Och så har vi Mattias vid bordet också. Roligt. Språkade också en hel del med min idol Lotta Lewenhaupt, men vi hann aldrig prata klart, så vi skall ses i Stockholm igen. Nu skall jag ta mig en morgonpromenad i ett grått Göteborg innan X2000 transporterar mig från väst till öst. Imorgon är det Kulturhuset som gäller för hela slanten, liksom fredag. Skall förbereda lite saker på tåget. Uppdatering: NEJ, jag lyssnade på fenomenala Jenny Wilson hela tågresan. Så bra. Jenny Wilson ingick i gårdagens hyllningsprogram med ett framträdande som innehöll slängkyssar till Fru Pristagaren. Jenny Wilson skall bli min höstkamrat i öronen.

IMG_9478.JPG

IMG_9486.JPG

IMG_9477.JPG

IMG_9482.JPG

IMG_9498.JPG

IMG_9491.JPG

IMG_9507.JPG

IMG_9497.JPG

Kommentera