Rosa Bandets Husmorstips

lördag, 4 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Idag använder vi ju oss av olika maskindrivna hushållsredskap, vilket är väldigt praktiskt och förslappande. Jag har alltid använt maskinvisp, men det är slut med det. Samlar ju på mig diverse vispar, rivjärn och annat skoj.
Att använda rullvispar som denna (är från mitt föräldrahem, kommer ihåg den sedan jag var liten, har lärt mig baka med den många gånger) är bra för armen och axeln. Plötsligt sätts muskler igång man inte visste fanns, det är helt enklet jobbigt att rullvispa, därför ska man göra det hela tiden. Många av de gamla ”kvinnoförnedrande” hushållsgöromålen är rena smörjmedlet för kroppen. Skulle vi göra mer av dem, så skulle vi garanterat vara mindre överviktiga och mer rörliga. Personligen ägnar jag mig åt sådant, eftersom det är som att gymma, utan att märka det, men förenar nytta med nytta. Därför vill jag slå ett slag, för mer rörelser i vardagen, vilket motar många sjukdomar i grinden, bl.a. cancer. Glöm inte att köpa Rosa Bandet.

image

image

Kommentera