Paris är hjärtat och navet

söndag, 7 september, 2014 av Karina Ericsson Wärn
I veckan kommer maken ut med en ny bok. Den heter PARIS ÄR HJÄRTAT OCH NAVET och beskrivs så här: Paris är hjärtat och navet i denna bok med betraktelser över företeelser, platser, gastronomi, historiska händelser samt kända författare och konstnärer. Lars O Ericsson låter oss stifta bekantskap med fransk semesterstress, James Joyce, erotik på Bavetten, Parc de Sceaux, Maigrets näsa, mästerbagaren Poilâne, hängt kött, metrons dofter, Prousts hushållerska, och mycket mer. Boken är en genrebefriad mosaik av texter som inte är tänkta att sträckläsas – man kan sticka in huvudet lite här och där och botanisera efter behag. Boken kan du köpa genom att klicka på länken här, och om du vill komma på bokrelease och höra maken läsa några valda texter ur boken så är du varmt välkommen till Antikvariatet Rönnells på Birger Jarlsgatan 32 i Stockholm nu den 10/9 kl.17.30. Det bjuds på vin. Länken går till Adlibris. Du kan givetvis köpa boken i vilken nätbokhandel du vill. paris-ar-hjartat-och-navet

Kommentera