Gårdagens Filmeri

tisdag, 26 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Mitt inlägg från igår om filmeriet är plötsligt borta, ibland tar zyberrymnden över. Hösten har kommit till Stockholm på allvar. Det märker jag, för mina ögon rinner extra. Det är inget kul då man filmar utan maskör/Stödberg. Jag måste dutta själv, vilker sinkar tiden. Finns Stödberg på plats är uppstår inga sådana problem. Dessvärre anser inte kära UR/SVT att det är nödvändigt, för denna typ av mer eleganta produktion. Det är konstigt att det idag 2014 fortfarande anses ytligt och onödigt med smink i rutan. Vi filmade på Tystagatan där champinjonerna frodas. Konstigt att inget hembiträde varit ute och plockat dem och bjudit sin husbonde på en riktigt god svampstuvning! Nästa anhalt Stadshuset, är omringat av turister, härligt att så många orkar ta sig upp till Norpolen och inspektera våra fina byggnader.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera