Mot Malmö

torsdag, 21 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Nu börjar orkesterrep med kostym och mask på MalmöOperan. Tyvärr får jag inte visa några bilder varken från scenen eller bakom scenen, operan har en mycket speciell policy. Istället får ni se den andra granntanten Karina spankulera iväg med Musse och Kim. Musse har boat in sig fint hos Karina, Kim och Maken. Själv är jag påväg mot Kastrup via T-banan och Arlanda Express. Idag fick mina Chanel ballerina åka med. Jag har nog haft dem i 10 år nu, ett väldigt bra inköp. Har använt dem mycket. Givetvis alldeles för dyra, men slår man ut det på 10 år, så kostar de c:a 250 kronor per år. Nu är de definitivt 2-3000 kronor dyrare än sist. Har funderat på att köpa ett par svarta, men backar alltid. Hoppas finna dem i secondhand någon dag för halva priset.

image

image

image

En vanlig syn i T-banan

Kommentera