Kollationering Doktor Zjivago

måndag, 28 juli, 2014 av Camilla Thulin
Kl 11.00 samlades MalmöOperans ateljéer, personal och Zjivago ensemblen i stora salongen, för en gemensam genomgång av musikalen Doktor Zjivago. Regissör Ronny Danielsson berättar om verket och våra 4 sångfåglar sjunger några sånger, scenografen visar lite bilder och vi får dessutom se en bit av den väldiga scenografin på scenen och jag säger några ord om vårt kostymarbete. I Malmö råder tropisk hetta. Varenda kotte på teatern och i stan är inne i klimakteriet oavsett ålder, etnicitet och kön. Det svettas och frustas till höger och vänster, ganska kul. Jag gillar att min teori, att alla är i klimakteriet av och till stämmer, hehehehe….. image image image image image image image Lunch på Opera Grillen, både prisvärt och gott.

Kommentera