På Egeiska havet med Simge II

söndag, 13 juli, 2014 av Camilla Thulin
Har haft en underbar dag tillsammans med familjen Klingberg på ketchen Simge II. Kapten Mustafa Toker med matros och fru Nihal för fram båten med säker hand. Vi tog den södra rutten ner mot Gümüslük och öarna mellan Bodrum och Kos. Med bad och lunchstopp hade vi en oförglömlig dag. Nihal och Mustafa lagar all mat själva ombord på båten. En av de bästa mezeborden vi ätit på länge. Jag kan verkligen rekommendera en dagstur utmed Bodrum kusten. Det finns båtar av alla de slag och varierande priser. Simge II är något dyrare, men flott ska det vara när man är ute på det eleganta havet för en dag. Kolla in www.simgeyachting.com. Hemsidan fungerar alldeles utmärkt. image Simge II är båten med den vita överbyggnaden. image image image image image image image image image image image image image

Kommentera