Vänner i Malmö

onsdag, 11 juni, 2014 av Camilla Thulin

Ikväll dinerade vi med några av våra bästa Malmö Vänner. Fantastikt snygga och bästa Leif har jag haft nöjet att både känna och jobba med i 10 år. Tackvare honom har vi lärt känna de fantastiska fruarna Karin Tingstedt och Charlotte Strömwall (Gucci Tanterna) – två damer som är suveräna både professionellt och privat. Vi hade en mycket trevlig afton på Atmosfär, dock lite föör dyrt och ibland kan jag tycka att smårätterna blir sisådär, även fast det smakar mycket bra. Och till sist, hundar är ej välkomna in i restaurangen. Jag scannade klientelet – argumentationen är att våra gäster är allergiska stämde absolut ej, vanliga SJ 1:a klass resenärer, med både hund, katt, tant, barn och barnbarn. Ibland blir man skogstokig på de svenska allergierna.  Hur har det blivit så? Frågar jag mina vänner i Polen, som är läkare om deras allergier,  får jag till svar att de ligger lågt nu, men den amerikanska matbilden är på ingång med fett, oljor och mjölkprodukter, då vet man aldrig vad som händer…….

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera