No Sweden Rock

onsdag, 4 juni, 2014 av Camilla Thulin

Idag skulle jag ha rest med ”mitt” TV team till Sweden Rock, dessvärre fick turen ställas in, för en av teamets viktigaste kamrater blev akut dålig. Tråkigt, men det finns alltid någon mening med saker och ting som sker. Därför blev jag bjuden på middag av maken igår kväll. Vi åt på Süd – en av våra absoluta favoriter i stan och blev kungligt trakterade av Niklas, en av ägarna. Dock kan jag hålla med Karina om att vissa servitörer på Süd, som varken jobbar med service eller försäljning. Jag slapp dessutom gå upp tidigt och hann betala räkningar för 100.000. Förhoppningsvis kan vi göra samma inslag i augusti på en annan rockfestival.

image

image

Vår kjol med Annie blomma tyg. Super snygg, en favorit i garderoben. Polska panchou sandaler, både snygga och sköna i min värld.

Kommentera