Varför Springa ?

söndag, 1 juni, 2014 av Camilla Thulin
En fråga som många ställer sig. Jag förstår, eftersom det är så tråkigt och tar emot varje gång jag stegar mot 24/7, vårt granngym med löpband. För mig handlar det om att mota en massa sjukdomar, bli piggare och bränna lite tantfläsk, för att kunna äta och dricka det jag vill. Dessvärre gäller det att ha karaktär och verkligen springa 3 – 4 gånger i veckan, för att det ska ge resultat på längre sikt. Med stegmätaren i mobilen inser jag att jag går c:a 8 – 10 km per dag. Det räcker inte om man är någorlunda in shape, det måste till hårdare tag. Med kolhydrat (är ingen vän av en massa mackor, kakor och tråkig potatis) fattig kost visar sig resultatet snabbare. Men det gäller att vara envis och trotsa tristessen, det är bara att välja för min del. image

Kommentera