Avtal och Elsa Schiaparelli

fredag, 30 maj, 2014 av Karina Ericsson Wärn
Hela dagen har gått i administrationens tecken. Lusläst avtal, ordnat med biljettsläpp till modevisning på Kulturhuset Stadsteatern den 11 augusti, skrivit texter till Kulturhusets Stadsteaterns sajt, suttit med bildval, listat verk i olika låneavtal…och haft hålslagsningsapparaten vid min sida hela tiden. In i pärmar med papper hit och dit. Vad hände med det papperslösa samhället? På min dyscha ligger nu en radda av plastmappar med avtal i ett antal olika exemplar för min chef Benny Fredriksson och två kollegor att signera…sedan skall avtalen skickas vidare till den andra parten som berörs, för signering. Sedan returneras och registreras. Anmälningar till våra gemensamma dagar i Paris i oktober börjar trilla in. Trevligt! Det skal bli så kul att göra en ny utflykt i mitt och Camillas ”egna” Paris tillsammans med er. På torsdag hoppar jag och Kim förresten på en flight med destination den franska huvudstaden. Men inte för semester. Nej då. På fredag väntar ett möte hos det franska modehuset Elsa Schiaparelli. Om Elsa kan ni läsa i min bok Banbrytande Mode. Hon gick inte av för hackor…. elsa3      

Kommentera