Secondhand Runda

lördag, 10 maj, 2014 av Camilla Thulin
Nu ska Evita börja utformas. Vi vet vad vi ska sy, många härliga aftontoiletter, stora klänningar, New Look dräktjackor, raffiga små spetsplagg. Tygerna är redan inhandlade, härliga glammiga varianter utan transvarning. Idag har vi varit ute och fiskat upp plagg från tiden och klänningar vi ska transformera till 30-tal. Det finns vedertagna metoder,  som avfärgning och infärgning. Hittade en mängd fina dräktjackor från tiden och lite annat smått och gott. Vi besökte härliga Louise på Beyond Retro vid Zinken. Där gick även lilla Paco omkring, han nosade genast upp mig, det luktade hund. En helt underbar liten dogg. På Hornsgatan ligger Judiths Secondhand, en snygg dambutik med både gammalt och nytt, där fanns några intressanta klänningar. Nere på Rosenlundsgatan ligger en riktig liten pärla, Uppåt Väggarna Secondhand. En butik som har allt, snyggt stylat i färger och mycket trevliga herrar, som har butiken. Där kommer vi att kunna fynda både det ena och der andra. Kronan i juvelen av alla secondhandbutiker med gamla/vintage plagg är docl Old Touch. image Louise på Beyond Retro vid Zinken image image image image image image Judiths Secondhand image image image Uppåt Väggarna Secondhand image image

Kommentera