Väldigt fin recension

torsdag, 8 maj, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Min senaste bok BANBRYTANDE MODE har fått en fin recension i Sydsvenskan idag. Det tackar jag för! Men ett varv till med korret efterlyses. Förstår inte … det här är första boken (någonsin) som inte innehåller ett enda korrfel. Hmm. Den som finner ett, vänligen hör av er till mig. Ni vinner en mazarin. Du läser recensionen här. Hur jag firar? Genom att arbeta. Som vanligt.

Uppdatering: Fast när Anna Hellsten (tror jag det var) i sin recension av min MODEBIBELN tyckte att jag överanvände ordet FASHIONISTA så hade hon rätt. Det förekom en gång. En gång, är en gång för mycket. Anna Hellsten skall också få en mazarin. Eller Samarin (nej usch, den var dålig).

Uppdatering igen: Helena, som dömer i judo och är modeexpert, har hittat tre korrfel. I recensionen. Det saknas ett kommatecken mellan KÖN och ETNICITET. Alexander McQueen … är felstavat. En punkt saknas. Helena får också en mazarin!

woman_at_typewriter-721212 A

 

Kommentera