Vi ska flytta

måndag, 5 maj, 2014 av Karina Ericsson Wärn
Plötsligt händer det. Nej, det var en överdrift. Äntligen händer det! Huset vi bott i i drygt tjugo år, och som haft en renoverings- och ombyggnadsplan hängande över sig i flera år, skall tömmas på oss hyresgäster. I december påbörjas evakueringen. Vi vet inte vart vi kommer att bo, men blivit lovade att den tillfälliga lyan kommer att ligga i Stockholm. Tack för det. Sedan får vi tillbaka vår lägenhet, en lägenhet som inte längre passar våra behov då vi numera typ bara är två vuxna som dessutom har fötterna i Paris. Så den nyrenoverade lägenhet vi får tillbaka skall sedan bytas mot något trivsamt litet. Tycker faktiskt allt ska bli väldigt spännande, utom kanske det där evakueringsåret…kanske kan placera en byggfutt på taket till Kulturhuset Stadsteatern? Eller natta över bakom Stora Scenen? Börjar förstås genast fantisera om hur vårt framtida nya permanenta Stockholmsboende skulle kunna se ut….Nöjer mig faktiskt med ett badrum. HG0504-50a        

Kommentera