Hos Malou

måndag, 28 april, 2014 av Camilla Thulin
Som vanligt alltid lika trevligt och påläst. Hos de vänliga sminkpinglorna träffar man alltid någon trevlig bekant, idag flotta Anna Maria Corazza Bildt – en favorit, isynnerhet på Nobel Festen, hon har fattat vad det handlar om. Idag ”gjordes” snygga Bibbi. Helt i onödan, eftersom hon klarar sig fint själv. Kanske lite nytt var korallfärgen, mycket smink och bort med luggen. Mina och Stödans vanliga käpphästar, ett knep som alltid ger det lilla extra glammet. image image Marie Daun, ett gammalt makeup proffs som har jobbat på 4:an sedan  begynnelsen. Även jag arbetade där som stylist för Nyheterna, det var nog sent 80-tal och tidigt 90-tal. Idag har Marie världens snyggaste korta välklippta frisyr och sin egna färg – supersnyggt, så ska det se ut. image Snygga Bibbi får sig en omgång. image image image image image

Kommentera